Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.maanantai 17. elokuuta 2009

Ostoksia osa I

Tänään ajeltiin Minskun kanssa Kuopioon. Porukat ei tienny ollenkaan, että olen tulossa, hähää! Kotosalla tuli tietysti juteltua reissujuttuja ja käväisinpä myös Erätukun avajaisissa. Löysin North Icen rinkan (65l) hintaan 49?! Ei ehkä laadultaan paras mahdollinen, ei ehkä suunniteltu nimen omaan naiskantajalle, mutta hiton edullinen ja välttävä mulle! Etenkin, kun en itse tule tuota edes niin paljoa kantamaan - porterit hoitavat sen Kilillä. Ihan näppärän oloinen peli joka tapauksessa ja tuntui ihan hyvältä selässä - eli varmasti pystyn ihan hyvin tuota kantamaan esim. muilla reissuilla!Tuossa äskettäin selailin sitten taas verkkokauppoja ja löysin Haltin Tsemppi Lady-kuoripuvun hintaan ~ 90?. (Vedenpitävä Dry MaxX-kalvo, hyvä hengittävyys ja tuulenpitävyys etc.) Tilasin sen sitten sekä muutaman muun jutun kuten vaellussukat, Haltin teknisen alusasusetin ja vedenpuhdistustabletteja. Katsotaan miltä nuo vaatetukset näyttää ja vaikuttaa - palautan ne sitten jos eivät ole hyvät.

Rahaa menee kuin roskaa, mutta se olikin jo tiedossa =D 

Ai niin, unohdin melkein! Tongin myös hiukan varastoa ja sieltä löytyi pikkusiskon toppapuku, jonka takin ainakin ajattelin ottaa mukaan reissuun varuilta (tuskin tarttee sisko sitä itse). Takki on kokoa 36, mutta todella reilu eli allekin mahtuisi hyvin kerroksia - loistojuttu!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti