Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 20. helmikuuta 2014

Lentoa odotellessa...

Pari päivää sitten tulin junalla Jkl-Tikkurila. Majoituin pariksi yöksi pikkusiskon luokse ja nyt sitten olenkin jo lentokentällä tappamassa aikaa eli odottelen lähtöä. Klo 18.30 lennon pitäisi lähteä ja huomenna perillä klo 12 Malediivien aikaa. Lento menee Istanbulin kautta, siellä lentojen välissä aikaa noin kolme tuntia.

Yhteyksistä riippuen päivittelen blogia ja laittelen tutuille viestiä! Voip olla, että juttuja tuleekin taas vasta reissun jälkeen. Nyt kuitenkin aika nauttia lomasta ja rentoutua ainakin 99 prosenttisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti