Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 23. helmikuuta 2014

3. päivä: totuttelua päivärytmiin, fisuja, paholaisrauskuja...


 Hyvää huomenta, toivottaa meri ja nouseva aurinko.
Päivärytmit menee pitkälti reissun ajan siten, että aamupala on klo 7.30. Kun ollaan syöty ja staff on tehnyt tarvittavat aamujutut (tiskit, ankkurin irroitus yms.) lähdetään noin klo 9 maissa liikkeelle. Seilaillaan pari tuntia, jonka jälkeen ensimmäinen snorklailureissu sekä lounasta. Sen jälkeen taas pariksi tunniksi matkaan ja uusi snorklailureissu. Yleensä tähän toiseen paikkaan ankkuroidaan yöksi. Syödään päivällinen noin klo 19.30, lueskellaan ja oleskellaan pimeyden keskellä. Laivalla on toki valot, mutta ympärillä on vain pimeyttä. Meren ääniä hiukan, pientä tuulenvirettä.

Hyvin oppikirjamaisesti tämän päivärytmin mukaan meni päivä numero 2. Tänään otin snorklailuun mukaan kamerankin eli sain jo kivasti kuvia riutalta. Ja oli kyllä tosi kivat snorklausreissut!


Käytiin myös toisella hiekkasaarella

 Taustalla laivamme

Matkanvarrella päivällä yritettiin laivalta käsin bongata paholaisrauskuja, jotka viihtyvät kuulemma kyseisessä paikassa. Näimmekin pari jättikokoista meren kummitusta. Ja eiku äkkiä kumiveneen kyytiin, snorkkelit matkaan ja mahdollisimman lähelle uiskentelemaan, jes! Vähän liian vilkasliikkeinen oli se paholaisrausku, jota lähimmäksi päästiin. Olin kuitenkin vedessä jonkin matkan päässä, kun se vauhdilla pyyhälsi ohitse suu ammollaan. Oikein hyvää kuvaa en saanut, mutta laitan tähän jonkun kuvan netistä niin helpompi käsittää miltä se näytti!


Saheem ja Victor tähyilemässä
 Anko

Itseottamani kuvat paholaisrauskustaIllalla tutkailin kalakirjoja ja koitin tunnistaa kaloja, joita olin snorklaillessa nähnyt. Niistä ehkä enemmän myöhemmin. Moosa ja Alam kävivät myös kalassa ja saivatkin kolme Blue-fin Jack-kalaa. Piti minunkin sitten saada kala syliini, mutta jääköön se kuva pois täältä, kun mulla on typerä ilme :p
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti