Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 26. helmikuuta 2014

6. päivä: palmusta alas, poks, jalka rikki

Vähän huonohko fiilis jatkui edelleen tänä päivänä. Nukuin mukavasti iltakasista aamuseiskaan eli hyvät unet, mutta SILTI vaan väsyttää ihan tautisesti! Ehkä auringonpistos?  

(Tai raskaus? Aiemminhan en olekaan tainnut mainita, että raskaanahan tässä siis ollaan ja kaiken kukkuraksi kaksoset tulossa! Tää raskaushommahan oli siis salaisuus vielä reissun ajan ja sen jälkeenkin. Tämä onkin kirjoitettu Suomesta käsin toukokuussa ja raskauskin on jo paljastettu eli nyt voin täälläkin siitä kirjoittaa :))  


No, aamupalan jälkeen menin sitten takaisin nukkumaan väsymystäni pois. Päivä oli harmaa, sadetta ja pilviä! Laitoin varuilta sea band-rannekkeet ranteisiin eli niitten sanotaan auttavan huonoon oloon johtui se sitten matkapahoinvoinnista tai raskaudesta. Ruokakaan ei ole oikein maistunut. Snorklaamassa kävin kerran, mutta toisen reissun jätin ihan suosiolla väliin. Ei huvittanut kastella itteä koko ajan, kun sääkin oli niin synkkä ettei ois voinu mennä vaan aurinkoon kuivattelemaan.

Snorklausreissulta: meren ruusut

Päivällä ankkurointiin paatti ja lähdettiin vierailulle pienelle saarelle. Parempi olo oli, jes! KUNNES....kiipesin palmuun kuvattavaksi. Mitäs sitten tapahtuukaan?? No, tulin sieltä sitten alas kivikovalle rantahietikolle oikea jalka tömähtäen maahan ensin ja nyt jalka on oikeastaan liikuntakyvytön. Saarella koitin linkata eteenpäin aika kovissa tuskissa ja meinasin pari kertaa pyörtyäkin, koska kipu oli vain niin kova. Voi hemmetti! Nilkka ja kantapää = not good! Laitoin laivalla sidoksen jalkaan ja lepäilen nyt. Illalla laivalla liikuin hyppien yhdellä jalalla, pidellen seinistä ja kaiteista tukea. Ihan mahtavaa... Illallisella meillä oli kaikenlaista paikallista ruokaa, mikä oli kiva juttu. Onneksi ei joka ilta kuitenkaan syöty ihan niin tuhdisti, lähes kaikki oli nimittäin uppopaistettua!

Vähän pohdituttaa, että miten pärjään Hulhumalessa 3 päivää yksin, lennoilla, entä Helsingissä? Junassa? Koneen vaihto Istanbulissa? Lääkärille täällä vai Hesassa vasta? Molemmissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti