Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 27. helmikuuta 2014

7. päivä: Viimeinen päivä laivalla


Jalan tilanne on heikko. Se on ihan äärettömän kipeä ja jalkapohjaan on tullut keskelle mojova mustelma! Kipeä se ei niinkään ole tuosta mustelman kohdalta (tai on se, mutta ei niiiin pahasti), enemmänkin kantapäästä ja nilkasta. Päkiän varassa voin linkuttaa menemään, mutta tukea on otettava seinistä ja kaiteista mikäli mahdollista! En haluaisi pilata viimeistä päivääni laivalla joten harkinnan jälkeen lähdin kuitenkin vielä viimeisille snorklausreissuille. Räpylä meni jalkaan eikä sen avulla uiminen juurikaan tuntunut missään. Painoa kun ei uidessa tullut jalkapohjalle. Pyrin kuitenkin potkimaan enemmän toisella jalalla. Snorklaus sujui siis jalasta huolimatta hyvin ja viimeiset kalabongaukset on nyt tehty, nyyh.

Päivä oli edelleen aika harmaa, joten snorklailun lisäksi päivä koostui pitkälti syömisestä ja hytissä pötköttelystä, lueskelusta ja ristikoiden tekemisestä. Ei voinut ottaa aurinkoa kannella, höh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti