Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 28. helmikuuta 2014

8. päivä: Laivareissu ohi, lääkärillä käynti

Aamulla perusmeininkiä laivalla. Aurinko alkoi porottaa mukavasti ja aamupalan jälkeen äkkiä bikinit päälle, rasvaa ympäriinsä ja kannelle vielä loikoilemaan. Jossain välissä kävin pakkaamassa kamppeet hytissä. Tänäänhän siis päätimme laivareissumme ja lähdimme kaikki omille teillemme. Osa lähti suoraan lennolle kohti kotia, osa jatkoi vielä lomailua Malediiveilla kuten minä itse. Sanottiin hyvästit ja jaettiin laivan henkilökunnalle tipit jne. Malen lentokentälle meidät "jätettiin" ja itse soittelin infosta hotelliin, josko joku pääsisi mut hakemaan kentältä.

Malen lentokentän maisemat

Taustalla Male, Malediivien pääkaupunki. Sinne oli tarkoitus mennä, mutta en jalan takia voinutkaan.

Minut tultiin hakemaan ja majoitun jälleen Beach palace-hotelliin, missä yövyin ennen laivalle lähtöä yhden yön verran. Hotellin henkilökunnalle näytin jalkaa, kun ne ihmetteli, miksi linkkasin. Hotellin "pomo" sitten sanoi, että lähdetään näyttämään jalkaa lääkärille, kun mä siinä mietin, että pitäiskö vaiko eikö. Tää heebo sitten otti mut skootterinsa kyytiin ja kyyditsi mut lääkäriin. Lääkäri ei onneksi maksanut paljoa, itse asiassa tää hotellin tyyppi maksoi sen muutaman euron maksun! En ees tajunnu koko asiaa ennen kuin oltiin pois lähdössä, eikä hyväksynyt kun tarjosin rahaa. No, lääkäri siis katsoi jalkaa ja esitti muutaman kysymyksen. Kysyi haluanko röntgenin ja että enhän ole raskaana. Vastasin, että kyllä olen. Se siitä röntgenistä, eivät suostuneet ottamaan kuvaa jalasta. Sain siis mukaani särkylääkereseptin ja jotain voidetta sekä sidostarpeita jalkaan. Näillä mennään loman loppu. Suomessa sit röntgeniin varmaankin. Kävelykeppejä en saanut eli pakko linkuttaa vaan hotellilta rantaan jne. Hotellin tyyppi sanoi, että saan käyttää polkupyörää jos sillä on helpompi liikkua :)

Huoneeni Beach Palacessa oli tällä kertaa tosi iso ja mukava :) Paaaaljon suurempi kuin se, missä vietin yhden yön ennen laivareissua! Täällä sitten parit seuraavat päivät...

Hotellin katolta, ruokailutila tossa alempana
Rantsu on ihan minuutin kävelymatkan päässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti