Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 14. joulukuuta 2006

Päivä 90: The last day in Kenya

Nyt on sitten viimeinenkin päivä Keniassa ohi! Aika uskomatonta, se oli sit tässä tämä reissu...eikä kyllä uskois, että täällä ollaan oltu jo 3 kuukautta/ 13 viikkoa!

Aamupäivästä oltiin aika hermoraunioita. Ei ollut mitään tekemistä joten mieli oli jo liikaa kotona. Joskus kolmen aikaan käveltiin vielä moikkaamaan J:n perhettä ja aika alkoikin vierähtää hiukan nopeemmin. J, M ja pikku-C heitti sit meidät asunnolle puol 7 aikoihin ja annettiin heille kaikkia tavaroita, jotka olis muuten menny roskiin (ei olit mahtunut matkatavaroihin). Sanottiin heipat ja halattiin, meinas ihan iskee liikutus... :) Ja pikkuprinsessa C:a tulee ikävä!

Eilen pakattiin ja ei ollu mikään helppo tehtävä, hehe. Sai ihan tosissaan painaa laukkua, että se meni kiinni. Kattoo nyt joutuuko maksamaan jotain ylipainosta? Käsimatkatavaratkin painaa aika paljon.

Aamulla lähdetään jo noin 5.15 ajamaan lentokentälle joten herätys on neljän aikaan, että ehtii vähän syödä ja muuta. Kentällä sit odotellaankin jokunen tunti, mutta samapa tuo...Toivottavasti matka menee sitten kaikinpuolin ongelmitta!

Koti, täältä tullaan! Goodbye Kenya!


HKI-VANTAAN LENTOKENTÄLLÄ MYÖHÄÄN ILLALLA 15.12.2006! 
Vastassa minua oli avomies sekä pari ystävää :) Eipä paljon pystynyt itkua pysäyttämään, kun kaikki heidät näki pitkästä aikaa!

Ja kun sanottiin heipat T:n kanssa, kiitos ihanalle matkatoverille ikimuistoisesta reissusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti