Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



torstai 7. joulukuuta 2006

Päivä 83

Normi päivä Tiwillä :) Rannalla möllöttelyä, tänään tosin oltiin lähinnä palmun alla varjossa nauttien lämmöstä. Ja äsken hätyyttelin tästä meidän kuistilta pari apinaa pois, heh. Noooormi päivä!

Viime yönä nukuin tosi huonosti. Heräilin useaan otteeseen ja kerran herättyäni mökissä haisi mun mielestä oudolta. Mietin, että vuotaako jostain kaasua (kaasuhellat jne), piti ihan herättää T ja kysyä haistoiko se mitään. No ei kai se lopulta ollut mitään.

Eipä tämän ihmeempiä tänään, ainakaan toistaiseksi. Viikon päästä voi olla jo aikamoinen täpinä päällä!

Myöhemmin...Tultiin juuri sisälle terassilta. Oli sit kahdenkeskinen karaokeilta: lauleltiin joululauluja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti