Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.lauantai 9. joulukuuta 2006

Päivä 85: Notski-ilta

Päivä meni normaaliin tapaan aurinkoa ottaen, mutta ilta oli hieman erilainen. Noin klo 19 jälkeen mentiin pilkkopimeelle rannalle nuotioiltamiin. Taivas täynnä tähtiä, meren kohina, nuotio hiekalla, rannalla vilisti varmasti tuhansia rapuja! :) Oli hieno fiilis! Syötiin hyvää kalaa (josta kyllä meni vähän vatsa sekaisin, heh), salaattia, tuoretta ananasta...rupateltiin muiden valkolaisten kanssa, nautiskeltiin kauniista illasta. Oli rento meininki ja mukavaa, että tommonen järjestyi viimeisenä iltanamme täällä. Nuotiolta jatkettiin rantaravintolalle. Muut kovasti ihmetteli miksei juoda muuta kuin limua ja vettä, mutta niin oli hyvä, ei olis muuta kaivannutkaan oikeastaan :)
Ravut vilistelivät rannassa ja niitä oli PALJON!
 Nuotioeväät oli erinomaiset!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti