Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 10. joulukuuta 2006

Päivä 86: Jäi Mombasaan, vain päivä elämää...

Luovutettiin mökki jo klo 10 aamulla, mutta pysyttiin kuitenkin Tiwillä jottei tarvinnut odotella tuntikaupalla rautatieasemalla junan lähtöä. Hengailtiin ravintolalla englantilaisen Chrisin seurana. Hauska hemmo. Oli eilen nuotioillassa siis myös. Illalla heitettiin kyllä niin älytöntä läppää... :D
 Kolmen aikoihin lähdettiin kohti Mombasaa. Asemalla klo 16.30 varmistui sitten, että Mombasasta ei mene junaa vaan pitää mennä ensin Samburuun ja sieltä sitten junaan. Kuultiin nimittäin yhdeltä likalta, että ne oli tullut Nairobista Samburun kautta Mombasaan, joten hiukan aavisteltiinkin, että matkaan tulee pieni mutka.
Vaille 6 lähdettiin muiden turistien kanssa ajamaan matatulla kohti Samburua. Poliisikin oli kyydissä! Voi jestas mikä tie taas! Ajettiin varmasti reilusti yli tunti noin 30km/h tien monttujen yms. takia. Sitten tie onneksi parani ja saavuttiin Samburuun hengissä. Nyt ollaan liikkumattomassa junassa ja odotetaan, että kaikki matkustajat saadaan tänne matatuilla. Voi olla, että päästään lähtemään vasta klo 23 aikaan, ei voi tietää. Kello on siis nyt yhdeksän ja saavuttiin tänne noin tunti sitten. Ai niin ja ollaan ihan keskellä ei mitään :D Taskulampun avulla piti yrittää löytää oikea vaunu, kävellä tuolla pilkkopimeessä illassa jossain pienen kylän tuntumassa...ties kuka pusikossa vaanien :D Seuranamme oli Mark ja Silvana, turistit, jotka ovat vissiin perjantaina samalla lennolla meidän kanssa.
Jossain SamburussaMa-aamuna klo 8.10: Juna lähti liikkeelle puoli 10 jälkeen. Matka on sujunut sutjakkaasti, yönkin nukuin tosi hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti