Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.maanantai 11. joulukuuta 2006

Päivä 87: Nairobissa jälleen

Matka meni OK kuten tuolla jo mainitsinkin. Oltiin Nairobissa noin klo 12, Sammy oli vastassa ja vei meidät rakkaalle asunnolle. Kiva olla täällä vaikka reissu olikin oikein onnistunut :) Käytiin hieman herkuttelemassa Javassa ja ostinpa muuten itselleni uuden kännykän, ihan perusmalli Nokiaa.

Huomenna meneekin päivä pitkälti kampaajalla. Saas nähdä miltä sitä oikein näyttää, APUA! Onneksi on pari päivää aikaa totutella letteihin ennenkuin pääsen järkyttämään muita :D Vähiin käy ennenkuin loppuu! Huomenna on jo tiistai, voi pojat! Oon kyllä niin valmis kotia. Vaikka tuolla Tiwilläkin olisi voinut olla periaatteessa kauemminkin, silti...on tätä jo odotettu kauan. Mutta nyt nukkumapuuhiin!

Matkanvarrelta Samburu-Nairobi
 Paluu Nairobiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti