Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.tiistai 5. joulukuuta 2006

Päivä 81: Tiwi Beachillä

Junamatkasta selvittiin, mutta olikin sitten hiukan pidempi reissu kuin piti. Mombasan juna-asemalla oltiin noin klo 14 eli tulipa oltua junassa noin 19 tuntia! Yöllä en kovin hyvin saanut nukuttua, mutta pötköttelin kuitenkin aamuun asti. Matka alkoi päivällä muuttua aika hikiseksi, lämpöasteita oli todellakin tarpeeksi! Piti roikkua ikkunasta katsellen maisemia, että sai edes vähän tuulta kasvoille.
Lapset vilkuttelivat ohimenevälle junalle


 Lapset paimentamassa lehmiä ja vuohia
 Malaika (=enkeli) -niminen pikkutyttö

 Luottamusta herättävä junavaunu matkanvarrella

 Maaseudun maisemia
 Tukalat oltavat eivät päättyneet, kun saavuttiin VIHDOIN perille. Aurinko paistoi ihan täysiä ja ilma oli hiostava! Ajeltiin Tiwi beachille Coral Cove Gottageen taksilla, joka odotteli meitä sovitusti asemalla. Jouduttiin menemään lautalla pieni matka ja sitten noin vaille 4 oltiin vihdoin täällä. Meillä on ihan  kiva mökki, tosin kaikenlaisia mönkiäisiä täällä riittää! Ulkona pihalla juoksentelee apinoita, koiria, kissoja, ankkoja...papukaijoja oli häkissä, liskoja mökin seinillä jne :D Että ollaan täällä vähän niinkuin viidakossa tai eläintarhassa.Mentiin aikalailla heti saavuttuamme tsekkaamaan rantsu ja voi voi, kyllä kelepoo ottoo aarinkoo jos se vain suinkin suvaitsee paistaa tulevinakin päivinä, jota TODELLA toivotaan! Ihan sokerin näköistä valkoista hiekkaa, kaunis aaltoileva meri, palmupuut... :) Ihana ois saada vähän rusketusta ennen Suomeen paluuta.

Rantsusta tultiin mökille, käytiin suihkussa...mutta hikoilu jatkuu! Olo on kuin pienellä hikoilevalla porsaalla - täällä on ihan kuin saunassa, puuh, mitähän nukkumisesta tulee?!

Äsken joukkotapettiin muurahaisia yövartijoiden kanssa. Toivat meille pari kynttilää sähkökatkon varalta, äsken oli jo yksi.

Mökkikuvia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti