Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 6. joulukuuta 2006

Päivä 82: Aurinkoa!

Suomen Itsenäisyyspäivää vietellään kaaaaaukana Suomesta! Mahtava päivä ollut taas Tiwillä :) Rannalla ollaan kärvennetty ihteämme koko päivän, nyt on rasvauksesta huolimatta pieniä palaneita alueita ja upeet bikinirajat ;) Mut ei se mitään, tätähän me haluttiin, heh.

Aamupäivällä klo 10 aikaan kun mentiin ekan kerran rannalla, oli meri vetäytynyt varmaan sata metriä. Noh, onneksi eräs mies selvensi, että se on ihan normaalia. Meri palasi takaisin rantaan joskus vaille 3, jolloin sit päästiinkin uimaan - ei ollut kyllä kovin virkistävä uimareissu. Veden lämpötila oli varmaan ihan huikeita lukemia, se oli ihan oikeesti lähes kuumaa! Mutta ihan kiva oli lillua vedessä.

 Lounaalla mökin kuistilla


Sorruin ostamaan yhden laukun ja semmoisia isoja huiveja 3kpl, ai jai...

Yövartija tuli tsekkaamaan ollaanko kunnossa, kun minä huusin :D Näin semmosen ison "toukan" menevän lattialla ja sitten T säikäytti mut. IIIIIK! Vartija hoiteli sitten sen ötökän pois :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti