Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 12. joulukuuta 2006

Päivä 88: Lettipäivä

Tänään on Jamhuri Day eli Kenian itsenäisyyspäivä. Sen kunniaksi...

...nyt on sitten letit päässä, jee jee. On ihan mageet. Jotain kolme tuntia kesti tekeminen ja yhteensä 2000 Ksh (noin 20€) lettitarvikkeet ja letitys. Eli tosi halpaa! Nyt on hiukset lähes alaselkään asti, aika jännältähän minä näytän, heh. Kiitos letityksen järjestämisestä M:lle. Kampaamoreissun jälkeen käytiin syömässä Cafe 21: ssä. Sit kaupan kautta kämpille, josta taas melkein heti kävellen J:lle ja M:lle. Sinne tuli myös pari suomalaista vierasta ja J:n poika Suomesta on myös kylässä, joten vallattiin koko talo. Siinäpä sitten rupateltiin ja istuskeltiin. Seittemän maissa takas kotiin ja tästäpä tää ilta lähtee hiljalleen käyntiin kunhan Secreto De Amor alkaa :D


 Huoh, 3 päivää ja olen jo kotona. 2 päivää enää virallisesti täällä. Huomenna taidan aloittaa pakkailun...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti