Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



lauantai 23. kesäkuuta 2012

7. päivä: lomakin loppuu joskus

Hyvät yöunet ja puolenpäivän maissa lähti lentokenttäkuljetus Alanyasta Antalyaan. Parin tunnin matka, hengailua parin tunnin verran lentokentällä, koneeseen ja PUFFFF, kohti Suomea! Aikansa kutakin, tämä reissu oli tässä. Mukana Suomeen toimme mm. hyvän mielen, pienen rusketuksenpoikasen, viinipullon, matkalaukut, itsemme, muistot mukavasti lomaviikosta...



Kannatti lähteä reissuun! Etenkin, kun kuulimme, että Suomessa ei todellakaan olisi ollut mikään hyvä lomasää. Noin ysin maissa illalla taisi olla lento perillä Kuopiossa ja siitä sit heitettiin T porukoilleen ja minä jatkoin omilleni. Kisulikin oli vielä täysissä sielun ja ruumiin voimissa..pah, sehän jäisi varmasti mielellään asumaan Kuopion kotiin :D

Ensi reissuun ;)

1 kommentti:

  1. Tämä kaupunki on yksi kauneimmista. Kuka tahansa haluaisi viettää loman tässä kauniissa paikassa . Se on todella hyvän ja hyödyllisen artikkelin ansiota.

    VastaaPoista