Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 22. kesäkuuta 2012

6. päivä: Tuhat loistavaa aurinkoa

Aamupäivällä aurinko porotteli, joten tää tyttö hyppäsi sängystä herättyään, heitti bikinit päälle, lotrasi aurinkorasvalla ja eiku uima-altaalle nauttimaan viimeisiä auringonsäteitä! Oli ollut pari vähän epävakaisempaa päivää, joten lähes pelotti, että viimeinenkin päivä menee auringonoton osalta hukkaan :D Muutama tunti siinä loikoiltiin ja lueskeltiin. Aloittelin Khaled Hosseini:n kirjaa Tuhat loistavaa aurinkoa. Sen verran mukaansatempaava opus, että ei meinannut malttaa lopettaa.
Pilvien saapuessa siirryttiin kuitenkin sisälle hetkeksi ja sitten lähdettiin taas kävelemään kaupungille. Viimeiset rahannostot, että pärjätään viimeinen päivä ja huominen aamupäivä, vähän lounasta, kauppareissua... Sitten taas leppoista oleskelua, tällä kertaa sisätiloissa, kun ei tuo aurinkokaan paistanut. Minä lueskeltin makkarissa ja T parvekkeella. Pienet torkutkin taidettiin ottaa, olihan ollut niiiiin rankka päivä!

Viimeistä iltaa vietettiin toki Green Housessa :D Syötiin hyvin, rupateltiin Meemon kanssa, muutamat juomat...eräs vanha herra Suomesta päätyi myös siihen seuraamme tarinoimaan :D Sanottiin heipat ja Meemo antoi meille viinipullon ja sellaisen Turkki-taulun, oikein ystävällistä ettenkö sanoisi. Viinipullo menee kyllä porukoille, koska mehän ei viiniä juoda kumpikaan :) Luvattiin palata jos matkaamme vielä toisenkin kerran Alanyaan.


Pakkailua, lukemista....Nukkumaan, kun kirja loppui. Ja hyvä oli - kirja sekä reissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti