Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.maanantai 18. kesäkuuta 2012

2. Päivä: Red Tower

Aamupäivällä mietimme päivän ohjelmaa. Hmm, mitä jos käveltäisiin Kale-kukkulan ylös linnalle? Jepjep, no voihan sitä aina yrittää lähes 40 asteen helteessä. Tästä hiukan sarkastisesta lauseesta voi siis päätellä, että emme sinne saakka kävelleet, mutta Red Towerille kyllä. Sopivan kävelymatkan päässä hotellilta (2km?) Kale-kukkulan alaosassa on siis vanha punertava linnoituksen osa, mistä on aika kivat näkymät Alanyan sataman alueelle.
Tornilla hummailtiin maisemia katsellen ja käytiin myöhäisellä lounaalla Red Tower-ravintolassa. Siitä tien yli saman paikan hotellille, missä Finnmatkojen infotilaisuus klo 17. Ilmoittauduttiin koskenlaskuun, eli keskiviikon ohjelma aikalailla selvä :)

Tulo- ja menomatkalla kävimme myös suomalaisen omistamassa paikassa juomassa ahhhh, Hartwallin Gin lonkerot ja Efes-oluet :D Saimma myös omistajalta tiedon, että juhannuksena olisi tiedossa grillausta ja kabanossia!


Suihkutauko ja lepohetki hotellilla. Illalla treffattiin työkaverini ja siippansa. Muutamahkot drinkit napsittiin ja vietettiin oikein mukava ilta :) Alexin baarissa kävimme "jostain sattuneesta syystä", heh. Tämä nyt vähän meidän työkavereiden keskinäinen juttu... Joo ja ehkä vähän nolottaa myöntää, mutta meninpä sit laulamaan karaokea kolmen kappaleen verran.

juotavaa + paikka, missä karaoke = not good for me!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti