Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Lauantaina lämpöön!

Yeeeey, voin taas pitkästä aikaa kirjoitella tänne, koska tänään buukkasin itelleni ja avopuoliskolle äkkilähdön Turkkiin :) 
Alkoi vähän "närästämään", kun kesäloma (lomaviikko + juhannusvapaat) alkaa perjantaina eikä ollu vielä mitään suunnitelmia. Kyllähän mä taas katselin kaikenlaista vaihtoehtoa Euroopasta: Barcelona, Budapest, Kööpenhamina, Lontoo yms. mutta ei löytynyt näin edullista vaihtoehtoa. Kiva kuitenkin myös saada vähän aurinkoa kesälomalla ;) Tutkinpa siis viime yönä Finnmatkojen äkkilähtöjä ja tänään varasin matkan pienehkön avomiehen suostuttelun jälkeen, heh.

Valmismatka kyseessä tällä kertaa ja siis Finnmatkojen kautta. Viikoksi lähdetään aurinkolomailemaan Alanyan suunnille tulevana lauantaina. Majoituksemme on huoneistohotelli Cleo Tac, mikä sijaitsee noin 1,5km päässä keskustasta. Kleopatra-rannalle on noin 300m matka ja hotellilla on myös pikkuinen uima-allas. Ei ollu pahan hintainen reissu, joten oli pakko napata talteen. Ennen en ole äkkilähtöjä harrastanutkaan :D Eli noin 590€/viikko/2 hlöä. Not bad! Viime yönä hinta oli vielä 660€, tänään 70€ edullisempi :) Mutta enää en uskaltanut jäädä oottelemaan hinnanlaskua. No, tohon vielä lentokenttäkuljetukset + 30€. Lennot Kuopio-Antalya-Kuopio eli tosi näppärästi onnistuu myös kisulin vieminen hoitoon mun porukoille Kuopioon. Voidaan lähteä sieltä sitten suoraan lentokentälle.

Cleo suurin piirtein tuossa mustan pallukan kohdilla

Mikä hassuinta myös..työkaveri lähtee samoille huudeille huomenna, joten voidaan treffata Turkissa :D Kyllähän nyt ainakin terdellä pittää käydä! Innolla siis odotan matkaa. Ei oo suurempia suunnitelmia, mutta jotain pikkuretkeä voisi tehdä. Koskenlaskuakin löytyisi, ehkä jotain vene-/meriretkeä tms. Jää nähtäväks! Kirjoittelemisiin joko reissukohteesta tai reissun päätteeksi kuvien kera :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti