Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 13. huhtikuuta 2012

Se acabó!

Se acabó! Tuon pitäisi nettisanakirjan mukaan tarkoittaa "It's over" :D

Lyhykäisesti kerrottakoon: Reissu oli kokonaisuudessaan oikein mukava ja selvisimme ilman isompia sattumuksia eli kaikki meni ns. hyvin. Mukaan mahtui sopivasti aktiviteetteja ja loikoilupäiviä, tapasin mukavia ihmisiä, nautin olostani. Kauniita päiviä (pääasiassa) ja lämpöä, hienoja ja erilaisia kohteita, uusia kokemuksia... :) Näistä on hyvä reissu tehty.

Ja nyt olen saanut lisättyä kuvia blogimerkintöjen rinnalle :) ja sain vihdoin kirjoitettua jutun luolaseikkailusta/luolailusta :) Joskus tulevaisuudessa voisin taas lisäillä vähän tietoa ja kuvia majoituksista kuten ed. reissun jälkeen. Ja ehkä voisin lisätä jokusen videonkin!

Minä kiitän mielenkiinnosta ja kuittaan tämän reissun päättyneeksi!

2 kommenttia:

  1. Juu nyt on nähty kuvat ja luettu tarinat matkan varrelta. Täytyy vaan aina uudelleen ihmetellä sun rohkeutta osallistua uhkarohkeisiin tempauksiin kuten tällä kertaa: snorklaus haiden seassa,luolaseikkailu ja vaijeriliidot viidakossa! Varmaan tämä reissu antoi paljon. Siitä onnellisena myös äitykkä

    VastaaPoista
  2. Kiva että jaksat olla kiinnostunut mun reissuista. Noi erikoisemmat kokemukset on yleensä justiinsa ne parhaimmat kokemukset koko reissulta - sen takia niitä aina haluaa tehdä! Kokea jotain uutta, ehkä hiukan jännittävääkin. Tällöin voi jälkeenpäin olla itseensä tyytyväinen!

    VastaaPoista