Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Cancun - kotimatka

Viimeiset pari päivää (tai oikeastaan 2 yötä ja vähän reilu päivä) vietin siis Cancunin hotel zonella. Hotellini Solymar oli oikein hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Vähän pelkäsin mimmoseen murjuun joudun - nimittäin TridAdvisorissa on huonohkoja arvioita hotellista, mutta minä olin kyllä erittäin tyytyväinen! Minähän buukkasin 2 yötä (sis. hyvän buffet-aamiaisen kahtena aamuna) alle 40 euron hintaan ja sain vastineeksi ison huoneiston aivan uima-altaan viereltä. Siinä, uima-altaalla siis, tulikin aikaa vieteltyä aika paljon. Samoin rannalla kävin loikoilemassa ja uiskentelemassa. Kaunis turkoosi meri ja mun hotellin kohdalla kohtuullisen rauhallinen ranta-alue eli ei ihmisiä vierivieressä, mistä tykkäsin. Viimeiset hetket reissulla oli siis pyhitetty paikoillaan makaamiselle :D Aurinkorasvan kanssa lotrasin paljon ja ihme kyllä, en edelleenkään palanut vaan sain jopa pienen päivetyksen - wuhuuu!


 Näitä kamuja käyskenteli uima-allasalueella :D
 Mun terassilta. Uima-allas ja meri :)






Kotimatkalle lähdin 9.päivä. Kentällä odottelin lentoa nelisen tuntia (piti luovuttaa huone enkä jaksanut kehitellä muuta odottelupaikkaa). Cancun-Mexico City välinen lento kesti noin pari tuntia. Mexico Cityssä vaihtoaikaa oli aika vähän, joten vähän jännitin miten käy - etenkin kun Cancunista lähdettiin vähän myöhässä. Lennolle siis ennätin kuitenkin ja pääsin sit vielä comfort-luokkaan istumaan, koska siellä mun oikealla paikalla oli joku tuplabuukkaus erään pariskunnan kohdalla ja he halus istua vierekkäin. Multa sit kysyttiin vaihtaisinko paikkaa ja vähän nihkeästi suostuin, mutta sitten jo vähän innostuin, kun lentoemo kertoi, että mulla ois enempi tilaa jne :D Lento Mexico City-Amsterdam oli noin 9h. Katselin sarjoja ja kai jonkun elokuvankin (heh, en muista enää), vähän torkkumista ja puutumista. Hiukan enemmän jalkatilaa ja istuin meni hiukan enemmän takakenoon kuin normaalilla paikalla :)

Damissa odottelin seuraavaa ja viimeistä lentoa 5,5h! Argh...aluksi ei meinannut aika kulua lainkaan, mutta sitten löysin semmoiset löhöilytuolit ja kävin nukkumaan. Nukuttua oli pirteempi olo ja kiertelin liikkeissä, vaikka en juuri mitään taaskaan ostanut: hajuvedet itselle ja ukolle, vähän suklaata. Damista lähdettiin ajallaan ja Helsinki-Vantaalle saavuttiin vaille puolenyön 10. päivä. Matkatavarat vaan ei ikinä saapuneet eli ne halus vielä jäädä vähän matkustelemaan :D Ilmeisesti matkatavarat on kuitenkin jo tulossa Helsinkiin, koska sain KLM:ltä viestin, että ne on kuljetuksessa. En sit tiedä oliko ne jäänyt jopa Meksikoon vai sitten Amsterdamiin. Hyppäsin taksiin ja ajoin tädille yöksi. Siinäpä se reissu sitten oli! Tai no 11. päivä eli tänään piti vielä sitten ajaa junalla takas tänne Keski-Suomeen. Mutta nyt taas vihdoin kotona!

1 kommentti:

  1. Hyvä että olet turvallisesti suomessa ja ihana kuulla että matka oli onnistunut ja näit ja koit paljon kivoja jutskia :) sitten kun nähdään niin saat kertoa enemmän! -Veera sisko-

    VastaaPoista