Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 5. huhtikuuta 2012

Belize - Playa Del Carmen, Mexico

Aikainen heratys aamulla ja kohti Meksikoa jalleen. Ensin veneella San Pedron saarelle, missa vaihdettiin venetta ja jatkettiin matkaa Meksikon puolelle. Rajamuodollisuudet meni muuten hyvin, mutta yksi ryhmalainen unohti passinsa hotellille. No, eipa siina pystytty mitaan tekemaan. Han jai sitten sinne ja lahti seuraavalla veneella takas Caye Caulkerille hakemaan passia. Ilmeisesti kaikki sujui pienen alkupaniikin jalkeen ihan ok ja han sai asiat jarjestettya ja saapuu tanne Playaan tulevana yona. Itse olisin kylla hyperventiloinut jos oisin joutunu jaamaan yksin sinne :D Mutta onneksi oon hysteerinen passin ym. suhteen ja tarkistan monesti, etta kaikki on mukana.

Meksikossa jatkettiin siis matkaa bussilla ja nyt ollaan taalla Playalla. Rauhallinen ilta hotellilla, huomenna katselemaan kaupunkia enemman, rantsuun ja illalla varmaan vahan juhlimaan viimeista iltaa porukalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti