Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 6. huhtikuuta 2012

Playa del Carmen ja Zip line-reissu

5th Avenue, käppäilyä, rantsu ja aurinko. Siinäpä kiteytettynä oleskelumme Playassa. 5th Avenue on täynnä putiikkeja, mutta enpä juuri mitään jaksanut shoppailla, ihan pari pikkujuttua. Kunhan vain katselin ja tepastelin ympäriinsä. Vähän loikoilua, ehkä omaan makuuni hieman liian tiivistunnelmaisella, rannalla. Viimeinen ilta Mayan Adventure-porukalla: syömistä kivassa rantaravintolassa, kuvien ottamista, parit drinksut. Jäähyväiset ja leppoista kotimatkaa tai muiden reissujen jatkoja kaikille!
 5th Avenue

 Lounaspaikka

 Sophie ja minä
 Alexin kanssa :)
 Deidre ja Cian (pariskunta häämatkallaan) sekä takana Leo ja Susanne
 Yhteinen viimeinen illallinen

Tässä Group 2: 
Vasemmalla laidassa Deidre, Cian ja Ryan.
Heidän vieressään James, yläpuolella Floyd ja David.
Alhaalla minä ja Sophie.
Sitten tytöt Sarah ja Bianca.
Oikealla Alex (opas). 
(Kuvasta puuttuu Susanne ja Leo)

Porukkareissu siis sai päätöksensä ja kaikki jatkoi matkojaan omine nokkineen. Osa lähti jo lentämään kotia kohti, osa jäi Playaan tai Cancuniin vielä hetkeksi, osa lähti hiljalleen muille maille. Itsehän suuntasin aiemmin blogissa mainitulle Zip Line-reissulle eli vaijeriliukumaan viidakkoon ja mukava reissu olikin! :) Ensimmäisen vaijerin jälkeen ei enää jännittänyt, kun hokasi tekniikan. 12 vaijeria mentiin yhteensä, joista osa vähän hitaampia pidempiä ja osa taas tosi vauhdikkaita. Kaksi kertaa menin eri "oppaiden" kanssa roikkuen pää alaspäin :D Se oli hauskaa, "opas" mm. pyöritti minua ympäri vauhdilla ja minä vaan nauroin ja huusin "Aaaare u crazyyyy?" :D Zip linen jälkeen mentiin vielä uimaan ja hyppimään yhdelle cenotekselle. Siellä siis oli myös yksi vaijeri, jota pitkin sai liukua/hypätä veteen.










Mukava päivä kokonaisuudessaan. Cenotekselta sitten lounaalle ja hiljalleen takaisin kohti Playaa, josta nappasin mukaani hotellille jättämäni kamppeet, hyppäsin taksiin ja ajelin Cancuniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti