Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 21. kesäkuuta 2012

5. Päivä: nähtävyyksiä (Kale-kukkula)

Viides päivä vaikutti jo heti aamusta lähtien hiukan pilviseltä ja harmaalta, joten uima-altaalle tai rantaan oli turha lähteä ottamaan aurinkoa. Päätettiin siis kiertää noita nähtävyyksiä eli suuntasimme ensin Damlatas-tippukiviluolaan (pieni luola). Sisäänpääsymaksu noin 2 euroa eli ei paha. Ei nyt hirveästi sykäyttänyt meikäläistä valitettavasti Belizen luolastoseikkailun vuoksi ;) mutta tulipahan käytyä. Odoteltiin sitten Kale-kukkulalle vievää bussia, johon hypättiin edulliseen hintaan (alle euron?). Näppärä kyyti ja ois sinne kyllä ollut pitkä kävelymatka...ja toki ylämäkeä koko ajan. Kale-kukkulalla maksettiin sisäänpääsymaksu linnoitukseen. Teppailtiin ympäriinsä ja katseltiin hienoja maisemia, siinäpä se. Ei siellä mitään erikoisempaa ollut, mutta oli kiva käydä kuitenkin.
Maisemat Kalelta :)

Ajateltiin kävellä alas kukkulalta, mutta kappas kappas, vettä alkoi sataa aivan kaatamalla! :D Jäätiin siis pitämään sadetta ja syöpöteltiin samalla turkkilaista lättyä, jonka täytteenä oli jotain juustoa ja pinaattia. Juomana vastapuristettua appelsiinimehua, hyvä lounas. Nälkä olikin jo melkoinen! Kun sade alkoi hiukan hellittää, hypättiin ohiajaneen bussin kyytiin. Se siitä kävelystä ;)
Illalla syötiin ja istuskeltiin Green Housessa. Muutama tunti siinä ihan vierähti. Muutamat siiderit ja oluetkin hörpittiin. Rupateltiin Mehmed:n (omistaja, Meemoksi taisi itseään sanoa) kanssa myös aika paljon. Leppoisa, kiva mies. Ja hyvää oli ruokakin, joten voisi sanoa, että tyytyväisiä oltiin illan päätteeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti