Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 12. kesäkuuta 2009

Ta relax!

Tänään oli rauhallinen päivä. Nukuttiin pitkään ja hengailtiin asunnolla: pötköteltiin, lueskeltiin ja minä otin vähän aurinkoa parvekkeella makoillen. Matkalukemiseksi ostin Helsingistä pari pokkaria ja nyt on toinen luettu: Tuija Lehtisen Franseska. Aurinkoa piti ottaa varovaisesti, koska oon polttanu hartiat, yläselän, rintamuksen ja osan reisistä, heh. Eipä siinä muuten mitään, mutta kun ilmeisesti lapsuudenvaivani, aurinkoallergia, alkoi uudelleen. Kärähtäneissä kohdissa on myös ikävää, kutiavaa näppylää :( Ihan kuten Egyptissä viime vuonna. Tällöin näppylät tuli tosin vain kaulalle. Nyt niitä on rinnassa, käsissä, jaloissa...

Kuuden aikaan lähdettiin syömään. Otettiin grillilautanen kahdelle: riisiä, ranuja, erilaisia lihoja ja hiukan salaattia+sipulia. Oli hyvää ja riittävästi! Käväistiin sitten asunnolla ja lähdettiin iltauinnille. Innostuttiin hyppimään ja kuvailemaan molskahduksia =D Nyt hiukan olutta Teemulla ja mulla omat drinkkini. Varmaan mennään pelailemaan partsille jossain vaiheessa.
 
 
Mukava, rauhallinen päivä!

Klo 1.50. Ilta näköjään venähti kuitenkin hiukan: korttia pelailtiin parvekkeella (just tultiin sisälle) ja sitä ennen katseltiin elokuvaa töllöstä. Huomenna viimeinen päivä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti