Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Perillä!

Vihdoinkin olemme perillä Kroatiassa. Lento oli leppoisa ja aikataulussaan, kolmisen tuntia lenneltiin hyvässä säässä. Saavuttuamme paistoikin mukavasti aurinko ja oli aika lämmin fiilis :) Taksilla ajettiin Splitin lentokentältä Trogirin "ohi" Ciovo-saarelle, Okrug Gornji-kylään. Taksi noin 150kn ~ 21,50€. Logos Apartmentsin nuori ja mukava "emäntä" oli meitä vastassa, näytti huoneistomme sekä tarjosi olutta ja mehua. Painotti myös, että saa tulla kysymään jos jokin askarruttaa tai tarvitaan tietoa jostain. Niin ja hyvää suklaa-kookoskakkuakin saimme!
Huoneistomme on erittäin siisti kaksio, erikoisine sisustuksineen. Kaikki on pääasiassa valkoista ja kirkkaanpunaista! Katossa on punainen lohikäärmekuviointi ja yhdellä seinällä jotain kiinalaisia kirjaimia. Meillä on myös oma lemmikki (Fannin korvike, meidän kissa) Seppo the panther. Niin ja emäntämme nimi on Josipa.
 
  
 
 Päivällä käppäiltiin Okrug Gornjin "keskustassa", käytiin kaupassa ostamassa ruokatarvikkeita, tehtiin sapuskata ja otettiin päivätorkut. Heräiltyämme lähdettiin kävelylle, mutta sade yllätti ja päädyimme eräälle terassille. Korttia pelailtiin ja mä yritin opetella juomaan olutta...kaipaa vielä hiukan harjoittelua! Myöhemmin sateen lakattua käveltiin vielä meren rantaa pitkin Vela Draga-rannalle, napsittiin muutamat kuvat ja tarkasteltiin uimapaikkoja kallioilla. Nyt tultiin sitten leppuuttelemaan asunnolle. Ulkoa kuuluu popitus ja jyske - äijät grillailee takapihalla.
 
 
 Huomiseksi odotamme aurinkoa! Voisi käydä rantsussa, ehkä Trogirissakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti