Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.lauantai 6. kesäkuuta 2009

Lähtötunnelmia

Kesälomareissu Kroatiaan lähestyy :) Eilettäin tultiin Teemun kanssa Helsinkiin, Radisson SAS Seaside-hotelliin. Edullisesti sain varattua huoneen Booking.comista: 42,50€/hlö/2 yötä. Täällä nyt sitten ollaan hummailtu eilinen ja tämä päivä. Keskustassa pyöritty ja hiukan shoppailtu myös. Eilen illalla treffattiin myös R & J. Käytiin drinksuilla, jonka jälkeen syömässä todella hyvää sapuskaa Iguaanassa - chicken burrito, nam! Oli mukava törmäillä ja vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa! :)

Aamuyöksi on nyt sitten tilattu airport-taksi (klo 4.20) ja sitten hurautamme lentokentälle. Klo 6.20 pitäisi lennon lähteä, joten ei kai tässä muuta kuin fiilistelemään tulevaa matkaa Kroatia-matkaopasta lueskellen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti