Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 4. kesäkuuta 2009

2...1...0

Synkkiä uutisia tuli tällä viikolla, kun Air Francen matkustajakoneen uutisoitiin kadonneen. Se oli matkalla Rio de Janeirosta Pariisiin, kun se katosi Brasilian lennonjohdon tutkasta varhain maanantaina. Koneessa oli 228 ihmistä ja nyt merestä on löydetty koneen osia yms. rojua. Ei pitäisi lukea vastaavia uutisia ennen omaa lentoa :/ Järkyttävä onnettomuus :( , mutta täytynee yrittää muistaa, että lentäminen on kuitenkin vielä turvallisempaa kuin autoliikenteessä oleminen.


Enää siis kaksi kokonaista päivää ja lento lähtee! Eilen matkustin Kuopioon ja vein kisulin hoitoon, tänään tulin takaisin Jyväskylään ja nyt sitten ilta pakkailtu. Vähän jännittää, vaikka huomenna mennäänkin vasta Helsinkiin. Silti matka häämöttää jo niin lähellä :) Toivotaan turvallista lentosäätä ja muutenkin turvallista matkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti