Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



torstai 11. kesäkuuta 2009

Päivä Trogirissa ja rantsussa

Iltapäivällä lähdettiin liikenteeseen ja Trogiriin jälleen. Tarkoituksena oli tiedustella Rafting/koskenlasku-retkiä ja saatiinkiin buukattua retki huomiseksi :) Vanhassa kaupungissa käytiin Sveti Lovron katedraalissa, jonka tornista oli hyvät näkymät kaupungin yli.
 
  
 
  
 
 Aurinko paistoi taas kuumasti, mutta kun lähdettiin rannalle, muuttui sää pilviseksi. Uimassa kuitenkin käytiin ja oleiltiin rannalla. Ilta-aurinkoa katseltiin rantabaarista käsin - niin, aurinko siis alkoi taas porottaa, kun vaihdettiin uima-asusteet vaatteisiin...Noo, onnistuin kuitenkin käräyttämään itseni rinnasta ja selästä.
 
 
Mali Raj:ssa syötiin pientä välipalaa päivällä ja illemmalla drinksut. Mukava paikka ja taitaapi olla vähän meidän "kantapaikka", heh. Viihtyisä, hyvä palvelu ja hyvää ruokaa.
Näin lyhyesti tällä kertaa päivän kulusta, oon niin huono "runoilemaan". Aamulla aikainen herätys joten "vidimo se" eli "nähdään"!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti