Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 10. helmikuuta 2010

KOTONA! HUOM! Viimeisten päivien kuulumiset alla!

Suomessa jälleen! Menipä se reissu vauhdilla, ihan yhdessä hujauksessa! Miten tässä nyt osaa elää taas normaalia arkea, kun mieli on vielä Afrikassa :D

Kiitos kaikille lukijoille tsempityksistä, kiitos Tansanian suunnalle asioiden järjestelyistä (Hanna+Louis), kiitoksia matkaseuralaisille (Iris+Anni+Jouni+Reeta)! Ikävä tulee kaikkea ja kaikkia; niin paikkoja kuin ihmisiäkin.

Lisäilen kuvia ja juttuja viimeisestä viikosta tämän alapuolelle =)

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi mainiosta matkaseurasta! Ja sun on pakko osallistua sit Monopoli-iltaan :).

    VastaaPoista
  2. No kyllä mä haluan osallistua jos suinkin vain pääsen ja on rahaa tulla etelään :D Nimim. sain tänään kuulla, että pitää maksaa opintotukia takas. Kiva kuulla näin matkan jälkeen, kun rahat muutenkin loppu :D

    VastaaPoista