Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Viimeinen kokonainen päivä, nyyh!

Lyhyesti eilisestä: palailin siis Sansilta takaisin Moshiin. Lennot meni OK, mutta Dar Es Salaamin kentällä 5,5 tunnin odottelu oli aika väsyttävää. Vaille 9 illalla olin takaisin talolla ja tänne olikin saapunut 2 uutta asukasta: suomalainen Tette ja tanskalainen Lisa. Kuulumistenvaihdon jälkeen (Anni oli myös tehnyt muffinsseja :)) porukka ilmoitteli, että lähettäs Glacier-baariin illanviettoon! Mikäs siinä :)

Glacierissa juotiin parit ja oleiltiin + tanssittiin. Meininki oli hyvä, joten jonkun (Jounin?) ehdotuksesta päätettiin jatkaa iltaa vielä La Liga-yökerhoon. La Ligassa olikin paljon porukkaa ja fiilis korkealla! Tanssilattian monet kymmenet ihmiset tekivät ringin, jonka keskelle joku/jotkut aina vedettiin tanssimaan/tekemään mitä nyt sitten haluaakaan. Minäkin kävin hytkymässä keskellä, kun minut sinne ystävällisesti vedettiin =D Mä taas vedin Louisin mukaani. Meno oli kaiken kaikkiaan aika villiä ja mm. Daruden Sandstorm ja Mr.Presidentin Coco Jamboo olivat kovia hittejä =D Jäi tosi mahtava fiilis illasta/yöstä. Puol 3 aikaan ajateltiin, että ehkä pitäis lähtee pois jos meinataan aamulla herätä ja lähteä Arusha daytripille. Mukana illanvietossa siis minä, Louis, Iris, Anni, Jouni, Lisa ja Tette.

Tänään sitten lähdettiin tosiaan Arushaan. Käytiin snake parkissa, jossa oli mm. käärmeitä, krokotiileja (kahta erilaista), liskoja, kilppareita (kahta eri rotua), muutamia lintuja (haavoittuneita, päästetään luontoon kun voivat paremmin) jne. Pidin käsissäni noin 3-vuotiasta krokotiilin poikasta ja käärmes oli kaulalla myös!
 
  
  
  
  
  
  
Tanssiva ja hymyilevä kilpparikaveri =D
 
Sitten käytiin masai cultural museossa, ratsastettiin kamelilla, syötiin lounasta kiinalaisessa ravintolassa ja shoppailtiin masai marketilla varmaan 3 tuntia! En paljoa kylläkään itse ostellut (tavara samanlaista kuin Keniassa ja mulla on jo vähän kaikkea ;)), mutta muut sitäkin enemmän. Tinkausta tinkauksen perään, huoh! Kuuden maissa takas Moshiin.
 
Nousua!
  
Laskeutuminen!
  

Lounastauko :)
Illemmalla ei mtn erikoista. Polttelin musaa cd:lle, rupateltiin, oleiltiin. Talolle saapui myös 2 ruotsalaista tyttöä. Viimeinen yö TVL-talolla, tosi omituista! Viimeisen kerran LALA SALAMA MOSHI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti