Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 5. helmikuuta 2010

Sansibar (4. päivä)

Viimeinen päivä tänään Sansibarin kuumilla rannoilla. Juuri kun alkoi tottua meininkiin, niin pitää lähteä :( No, aikansa kutakin ja tämä on ollut mukava pieni loma reissun päätteeksi! :) Ehkä olen saanut vähän väriä pintaan, että kehtaan palata Suomeen, hehe.
Päivällä uin ja otin aurinkoa, oli tosin vähän pilvistä. Sitten lähdettiin Lucasin kanssa kävelylenkille Nungwi-rannalle (noin 30min päässä) ja aurinko paistoi TODELLA kuumasti! Yritin pitää huivia pään, hartioiden ja selän suojana, mutta enpä tiedä auttoiko yhtään. Käytiin limulla ja käppäiltiin takas Kendwalle.
 
  
  
  
Sitten perus alkuiltapuuhat eli loikoilua (varjossa), rantalentistä mukavalla porukalla, iltauinti, suihku ja eiku vaan takas rannalle ravintolalle. Tuossa matkalla tänne, tuli eräs aiemmin tapaamani DJ juttusille ja erehdyin kertomaan, että on viimeinen ilta täällä. No sitten hää sanoi, että haluaa järjestää mulle 'special nightin' hänen kanssaan, heh. Yritin vähän kysellä mitä se mahtaa pitää sisällään. Kuulemma chillailua, rannalla kävelyä, yöuintia jne. =D
 
 
  
 Klo 01.44: Olipa mukava viimeinen ilta täällä =) Pelailin parin irlantilaisen tytön, israelilaispariskunnan ja kanadalaisen + saksalaisen pojan kanssa korttia ravintolalla, ihan äsken vasta vetäydyin bandalle. Hyvä päätös tälle reissulle! Ainiin ja 'special night' ei siis toteutunut =D

1 kommentti:

  1. Ihania, upeita kuvia Sansibarilta. Sul on ihana tukka ja oot ruskettunu :) Näytti niin kivoilta noi kaikki kuvat rantalenttis sun muut!! Oon niin kateellinen!!! Olis tosi kiva nähdä perjantaina ja kuulla kaikki!
    -veera

    VastaaPoista