Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.tiistai 2. helmikuuta 2010

Sansibar (1. päivä)

Reissu alkaa vedellä viimeisiään! Viimeinen haaveiltu lomaretki rannalle :) Klo 10.30 lähti lento Sansibarille ja reilun tunnin päästä olinkin jo perillä.
Sansibarin lentokentältä otin taksin Kendwalle (60 000tsh) ja noin tunti meni ajellessa. Majoituspaikkani on siis seuraavat päivät (tiistaista lauantaihin) Kendwa Rocks. Asustelen sellaisessa 1-2 hengen palmwood bandassa. Bandassa on pari sänkyä, pöytä, hylly. Ei juuri muuta. Vessa ja suihku on erikseen yhteisessä tilassa noin 20 metrin päässä. Yöpyminen maksaa 40 500tsh/24€ - 4 yötä siis 162 000tsh/95€. Ei nyt aivan mahdoton maksettava. Lennot Kili-Sansibar-Kili taisi maksaa 325 000tsh/190€.
 
 
 
 
Oleilin tänään rantsussa varovaisesti auringosta nautiskellen. En haluaisi kärähtää heti, koska sitten tulevat päivät on hankalia. Ranta on pitkä, hiekka niin valkoista että silmiin sattuu ilman aurinkolaseja, vesi upean turkoosia, hyvä ranta uimiselle. Tästä on hyvä aloitella muutaman päivän rantalomailu!

Tällä hetkellä istuskelen rantaravintolassa. Söin tuossa pizzaa ja juopottelen limua. Aurinko laski noin tunti sitten (kello nyt 19.30) ja nyt täällä on mukavan tunnelmallista: pimeä ranta, ravintolan valot + kynttilät + nuotio, hyvää musiikkia :) Kyllä täällä kelpaa olla! Suomessa kuulemma ollu hirveetä lumipyryä koko päivän =D Sääliks käy, heheee!
 
  
 
Myöhemmin: Saas nähä miten nukkuminen onnistuu, kun tuuletin lopettaa hyrräämisen joskus yöllä (sähköt menee poikki). On nimittäin "aika" hiostava! MUTTA EN VALITA =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti