Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 4. helmikuuta 2010

Sansibar (3. päivä)

Jälleen yksi kaunis päivä takana päin. Aamulla lähdettiin siis veneilemään kohti snorklauspaikkaa. Matkaan meni lähemmäs 2h, koska matkalta poimittiin mukaan vielä ihmisiä ja haettiin snorklausvälineet. En sitten itse asiassa juurikaan snorklannut, koska oli aaltoja jonkin verran enkä jaksanut uida + keskittyä rauhalliseen hengittämiseen. Taidan panikoida liikaa jälkimmäistä, joten pääasiassa vaan uiskentelin veneen läheisyydessä. Pitää vielä treenata tuota snorklailua vähän enempi jossain rauhallisemmassa ympäristössä =)
Veneiltiin lähelle erästä rantaa ja uitiin/käveltiin veneeltä sinne. Odoteltiin ruuan valmistumista, syötiin (kalaa, riisiä, kasviksia, hedelmiä...) ja hengailtiin. Loikoilin matalassa rantavedessä ja sen semmoista perus chillailua. Ranta oli aivan autio eikä siellä tosiaan ollut muita kuin meidän ryhmä + pari paikallista kalastajaa ja joku pariskunta. Hienot maisemat! Harmi vaan etten kuvia saanut itse rannalta, koska jätin kameran veneeseen, koska matka rantaan oli vaikea ja pelkäsin kameran kastuvan jos kaadun - ja kaaduinkin!
Rantsusta lähdettiin takaisin Kendwalle päin. Osa matkasta mentiin purjeella :) Oli ihan hemmetin kuuma, mutta kuitenkin päätin kärventää itteeni veneen 'kannella'. No, oli mulla kyllä huivia, paitaa yms. suojana =D Kendwalla ryntäsin heti uimaan ja myöhemmin pelattiin taas rantalentistä. Tällä kertaa pelailin mzungujen (Daniel, Lucas ja Micha) kanssa, toisessa joukkueessa oli pari paikallista ja myöh. meillekin liittyi yksi. Ovat muuten aikamoisia rantaleijonia nuo paikalliset =D Vissiin päivät pitkät treenaavat tai tekevät jotain fyysistä työtä.
 
 
 
Pelien jälkeen uimaan, suihkuun ja Lucas kyseli haluanko liittyä seuraan jos hän lähtee syömään viereiseen rantaravintolaan. Sinne siis menimme ja istuttiin iltaa. Rannalla seurailtiin vähän rapujen puuhasteluja, hauskoja veitikoita. Huomenna viimeinen kokonainen päivä Sansilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti