Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.maanantai 1. helmikuuta 2010

Viimeisia viedaan!

Huomenna koittaa lahto Sansibarille rantalomailemaan, jihuu! Ihan mahtava juttu! :) Viimeinen ns. suunniteltu reissu ja sittenhan se rupee olemaan aika palata kotia.

Sansilla olen siis tiistaista lauantaihin, jonka jalkeen palaan takaisin Moshiin. Sunnuntaina tehdaan porukalla viela Arusha daytrip ja maanantaina lahteekin sitten lento Suomeen. Tuntuu ihan epatodelliselta, etta kohta pitaa jo lahtea =D Onneksi on paljon ihania uusia kokemuksia ja muistoja kotiin vietavaksi!

Tanaan otin ns. masai-letit ja istuin 4,5h letitettavana neljan masai-miehen ymparoimana. Kolme 'letitti' ja yksi ojenteli hiuslisakkeita. Paanahka oli aika kovilla ja niskat myos! Ei enaa ikina =D Nyt on paljon tukkaa paassa, pituutta alaselkaan! Muuten paiva meni talolla hengaillessa, ei jaksanut aurinkoakaan ottaa pihalla, kun on niin hurjan kuuma. No, reilu viikko ja ilmasto taitaa vahan muuttua ;)

1 kommentti:

  1. Hei Saaruli! No, kyllä on hienoja kokemuksia sulla safarilta ja upeita kuvia taas! Olen tosi onnellinen sun puolesta. Hyvä, että "kannustin" sua reissuun vaikka kyllä mua suoraan sanottuna hirvitti yksinlähteminen. Mutta kateellisena nyt seuraan matkasi kulkua! Jään odottelemaan kuulumisia Sansibarista. Ja lähden kolailemaan pihaa. Pakkasten hellitettyä pukkaa nimittäin lunta ihan jonkun verran.Terkuin,äityli

    VastaaPoista