Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Päivä merellä

Luxorin reissun jälkeen nukuimme yhden yön ja heti seuraavana aamuna lähdimme viettämään päivää merellä. Kyseessä oli jälleen Finnmatkojen retki ja yhteistyökumppanina Colona Divers (http://www.colona.com/fin/). 

Päivä osoittautui ihanaksi ja retki oli hintansa väärti ehdottomasti! Ensiksi seilasimme Giftun Islandille, jossa sai oman mielensä mukaan ottaa vaikka aurinkoa pitkällä rannalla, snorklata tai uida. Me viihdyttiin T:n kanssa vedessä lähes koko aika; alkuun ei mennyt meikäläisellä ihan putkeen, kun snorklausvälineet ei ollut ihan paikoillaan - nielinpä sitten jonkun puoli desiä sitä mahottoman suolaista vettä ja melkein oksensin veteen sen seurauksena.

Kun olimme viettäneet 1,5-2 tuntia Giftunilla, lähdimme takaisin laivalle, jossa söimme maistuvan lounaan. Sitten lähdettiin seilailemaan eräälle riutalle, jossa oli vielä mahdollisuus snorklailla. Päivä oli tuulinen ja riutalla oli aikamoiset aallot. Teki tiukkaa pysytellä hengissä siellä aallokossa ja kalojenkatselu jäi oikeastaan hiukan toisarvoiseksi. Aika raskasta puuhaa tuo snorklailu voi myös olla. Jalat hapoilla piti polskutella menemään. Pitkään oltiin vedessä T:n kanssa. Viimeisenä noustiin takaisin laivaan. 
Vesi oli kirkasta ja ihanan turkoosia. Mahtava päivä!


Tämä kaveri oli aikamoinen polskuttelija. Raahasi minua ja T:a jonkun aikaa tuolla patjalla ja me koitettiin pysyä perässä Tyyppi myös sukelteli veden alle ottamaan kuvia meidän kertakäyttökameralla. Saa nähdä mimmosia kuvia filmilla on, sitä ei ole vielä teetetty. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti