Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.lauantai 5. huhtikuuta 2008

Makadi Bay

Matkamme Egyptissä suuntasi Makadi Baylle, jota voisi sanoa mielestäni "turistikyläksi". Makadi Bay sijaitsee noin 30-40km Hurghadasta ja myös aivan Punaisen meren rannalla joten sen sijoittuminen ei voisi olla paljoa parempi. Makadilla on useita eri hotelleja ja se on täysin suljettu alue siinä mielessä, että sinne ei pääse kuin lomalaiset sekä alueen työntekijät. 


Mielestäni Makadi Bay oli viihtyisä paikka, tosin ei ehkä aivan paras valinta mikäli matkan tarkoituksena on tutustua paikalliseen elämään. Itse kaipasin lähinnä huoletonta lomaa joten Makadi sopi tarpeisiin hyvin! 
Alue oli ympäristöltään siisti kuten myös hotellihuoneet ja palvelut olivat varsin kiitettäviä. Hiukkasen kallis paikka, koska me emme ottaneet all inclusive-ranneketta, johon olisi sisältynyt buffetruokailuja sekä juomia + pientä naposteltavaa allas- sekä rantabaareissa jne.
Hotellimme oli Saraya ja voin sanoa olevani todella tyytyväinen kyseiseen hotelliin.


Saraya-hotellilla oli kaksi isoa aikuisten uima-allasta ja kaksi lasten uima-allasta. Lasten altaat ja toinen aikuisten allas oli lämmitetty.
Ranta oli pitkä ja upea! Aurinko porotti kuumasti, mutta tuuli auttoi viilentymisessä.
Rantsussa otettiin aurinkoa, mutta myös snorklailtiin läheisellä pienellä riutalla.


Muita kuvia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti