Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.lauantai 5. huhtikuuta 2008

Matka Luxoriin

Teimme parin päivän reissun Makadilta Luxoriin. Reissun järjesti Finnmatkat ja opas oli siis mukanamme. Matkan kuljimme pikkubussilla poliisisaattuessa, jossa emme suinkaan olleet ainoita vaan meidän lisäksi saattuessa oli useita kymmeniä busseja. Matka Luxoriin kesti noin 4-5 tuntia. Ihan näppärästi se aika meni, mutta bussissa olisi kyllä saanut olla vessa - olisipa ollut herkullinen matka vaikkapa vatsavaivaisena... 


Tiet olivat todella hyvät. Hiukan mutkittelevia kyllä, mutta ei ollut pomppuja tms. kuten esimerkiksi Keniassa. Maisemat eivät olleet kovin kummoisia; satoja kilometrejä pelkkää hiekkaa ja vuoria. 
Muutamia kuvia otin liikkuvasta bussista joten ei voi kuvia kehua, mutta hiukan kuitenkin makua siitä, miltä Luxorin seudulla päin näytti:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti