Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 10. huhtikuuta 2008

Loppuloman rentoutta

Siinäpä oli kerrottu hiukan meidän ns. virallisista retkistä kuvien kera. Loppuloman vietimmekin sitten Makadi Baylla; päivisin uima-altaalla ja rantsussa sekä iltaisin pieniä ostoksia tehden, shishapiippua maistellen, rennosti oleillen... Paria viimeistä päivää varjosti hiukan turistien tyypilliset vatsaongelmat, mutta niistäkin selvittiin :D Käsidesiä käytettiin huolellisesti koko viikon ajan eikä syötykään mitään erikoista, mutta niin se vaan on, että useimmat sen pöpön Egyptissä saavat. Onneksi tosiaan ehdittiin tehdä nuo kaikki retket ennen pöpön iskemistä. 

Viimeiset lomakuvat tässä, olkaapa hyvä.

Luxorin hotellikissa; päivätorkuilla nojatuolissa. 
Biljardia pelailtiin parina iltana Makadilla.
Kärvistelyä hotellin uima-altaalla...
 ..ja uimista. 

Shishapiippua (mint)
 Ruokoo!

Parfyymikauppoja

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti