Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 8. syyskuuta 2011

Miniläppäri mukaan maailmalle?

Avopuolisko hommasi mulle miniläppärin :D Tai no toki tämä on ihan yhteiseen käyttöön tarkoitettu. No anyway...Höpötin siis joskus, että miniläppäri vois olla ihan kätevä reissuissa ja nyt oli sit tullu tämmöinen Asus Eee PC 901 vastaan kohtuulliseen hintaan. Mikäpä siinä, kyllähän tää kelpaa mulle varsin mainiosti! Tässä nyt ihan vain vähän testailen, miten tällä pystyy kirjottamaan. Vähän hakusessa kirjaimet ja jotkut merkit, kun ei oo suomalainen näppis. Ääkköset löytyy kyllä, mutta ne on justiinsa joidenkin merkkien alla jne. Mut äkkiäkös tähän tottuu! Ja ihan näppärältä vaikuttaa kokonaisuudessaan.
Matkalla läppäriä voisi hyvinkin käyttää bloggailuun, joten jos otan sen mukaani seuraavalla reissulle, lupaan kirjoitella kuulumisia ahkerasti ja lisätä kivoja kuvia juttujen seuraksi :) Hiukan mietityttää, tulisiko läppärin kanniskelusta ylimääräistä stressiä "mitä jos joku pöllii sen?" tms. No, se on sen ajan murhe. Onneksi tuo menee pieneen tilaan eli sen voi piilottaa vaikka minne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti