Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Surullisia uutisia Tansaniasta: matkustajalautta uponnut :(

Matkustajalautta Sansibarilta Pemballe on uponnut ja vienyt mukanaan ainakin 190 ihmistä :( Kateissa on vielä runsaasti ihmisiä, merestä pelastettuja noin 300. Lautan uutisoidaan olleen liian täyteen ahdettu, niin ihmisiä kuin rahtiakin - valitettavasti. Olisiko onnettomuus voitu välttää mikäli tuolla olisi jonkinmoisia säädöksiä ihmisten ja rahdin määrästä? En siis tiedä, onko jotain säädöksiä olemassa, mutta jos on, niin ei niitä ainakaan noudateta.

HS uutisoi onnettomuudesta

Tansaniassa en itse matkustanut lautalla laisinkaan, mutta Kenian puolella (v. 2006) mentiin kaverin kanssa lyhyt matka lautalla ja muistan kyllä, että siellä oli ihan älytön määrä ihmisiä, autoja ja kaiken maailman rojua. Ei kovin turvallista, ei. Ja jälleen tulee mieleen ajatus "ei sitä ikinä tiedä, mitä sattuu". Mutta toki niinhän se on aina elämässä, oli sitten kotimaassa tai ulkomailla. Surullista ja todella kamala onnettomuus, en osaa muuta enää sanoa. Toivottavasti löytyy vielä lisää selviytyneitä!

:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti