Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Ei oo häpee olla nopee!

Huvikseni ja joutessani kävin kattelemassa lentoja Cancuniin ja kannatti olla taas nopee päätöksissä! Lennot tällä hetkellä KLM:llä samaan ajankohtaan noin 200€ kalliimmat kuin mitä itse maksoin. Hyvä minä, kannatti ostaa liput jo aiemmin! :D Oishan se ihan jees jos pystyisi odottelemaan tarjouksia, mutta mä oon kyllä niin hätähousu, että ei ehkä onnistuisi meikäläiseltä. Ja mistäs sitä ikinä tietää, tuleeko juuri kyseiseen kohteeseen edes mitään tarjouksia. Sitten voi olla jo liian myöhäistä ja joutuu maksamaan maltaita lennoista...siis jos jää liiaksi odottelemaan. No, tämä nyt oli vain tämmöinen "ei mitään muutakaan tekemistä- päivitys" :)

Kirjoitinkohan jo aiemmin, että eräs nainen on kirjoittanut Gapin keskustelupalstalle aloittamaani ketjuun reissusta. On kuulemma lähdössä myös yksin ja kolmatta kertaa Gapin mukana. Kotoisin Belgiasta ja vaikuttaisi kirjoitusten perusteella mukavalta ja asialliselta. Ikää "jo" 42 vuotta, mutta eipä tuo minua häiritse! Iällä ei ole reissussa väliä vaan enemmänkin samoilla kiinnostuksenkohteilla :)

Edelliseen reissuun viitaten...Tein tuossa joku päivä takaperin kuvakirjan Thaimaan reissusta ja nyt odottelen valmista versiota kotiin. Kiva, että jää sellainenkin muisto eikä vain kuvat jossain tietokoneen syövereissä. Oon kyllä joskus miettinyt, että ois kiva saada näitä blogimerkintöjäkin talteen. Kokoaisi niistä vaikka matkapäiväkirjaa. Viime reissulla kirjoittelin aluksi päiväkirjaa kynällä, mutta siirryin sitten blogiin, kun tänne on tietysti niin paljon nopeempi kirjoittaa juttuja. Olis tuo kyllä aikamoinen projekti rueta tulostelemaan blogijuttuja, mutta toisaalta se ois varmaan taas semmonen juttu, mistä oikein nauttisin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti