Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 23. syyskuuta 2011

Perhelomailemaan Kroatiaan - maybe

Käväisin tuossa reilu viikko sitten Kuopiossa kotosalla ja juteltiin äitin kanssa tuosta perhematkasta. Minähän varasin varuilta pari huoneistoa, minne mahduttaisiin porukalla: meidän perhe + avopuoliskot/poikaystävät eli yhteensä 9 hlöä jos kaikki lähtis mukaan. Juttu on siis täysin avoin vielä, mutta pidetään majoitusvaraus voimassa, koska sen voi perua ilmaiseksi vielä toukokuulle asti :D

Nyt ainut propleema on se, että päästäis lähtemään 3-10.6.12, mutta tällöin ei mene suoria Blue1-lentoja Splitiin. Tällöin pääsis Dubrovnikiin, mutta majoitus vaikuttaisi olevan kalliimpaa enkä ole sieltä oikein mitään löytänyt. Splitiin päästään kyllä tuolloin, mutta sit pitää ottaa yhden välilaskun lennot. Tuntuu turhalta, kun sinne ois niin nopee lentää suoralla, mutta ei voi mitään. Voihan tuota Dubrovnikia vielä katsella mikäli sieltä löytyisi jokin kiva paikka ja koska tarkoitus olis päästä aika edullisesti matkalle, niin tietty majoituksen hinnallakin on vähä merkitystä. Anyway...asia on vielä harkinnassa, mutta tossapa toi majoitus, minkä olen varmuuden vuoksi varannut:

Sedam Bisera, Kastel Stari (lähellä Splitin lentokenttää)

Innostuin taas vähän liikaa asiasta Kuopion vierailuilla ja valvoskelin yötä myöten katsellen booking.comin tarjontaa. Äiti jo sanoi, että elä stressaa :D Mut en mä stressaa, tykkään vaan säätää ja suunnitella :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti