Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 31. elokuuta 2011

Kroatiaan kesäkuussa?

Pikkuveli oli mennyt "möläyttämään" äitille, että oon reissua suunnitellu :D Noh, äitykkä sit laitteli viestiä, että ois halunnu lähtee perheen kesken jonnekin, kun siskotkin valmistuu ja äitille sattuu lomaviikko kesäkuun alkuun. Noh, mikäpä siinä, kyllä mä voin porukkareissullekin lähteä :) Ehdottomasti.

Ehdotin sitten kohteeksi Kroatiaa, koska siellä ois varmaankin jo lämmintä silloin ja kiva paikkahan se oli! Lennot + majoitus ei tulis kamalan kalliiksi myöskään, ehket noin 400-500e/lärvi. Ottas pari huoneistoa 4+5 hlölle (ainakin perhe 6 hlöä + mahdollisesti noita kumppaneita mukaan 3 kpl) booking.comista ja ostas lennot vaikka Blue1:lta. Pitää jutskailla asiasta enemmän vielä porukoiden kanssa, kunhan joskus pääsen käymään Kuopiossa! Tiedä vaikka tää toteutuisikin! :) Ois varmaan kiva reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti