Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 24. elokuuta 2011

Mayan Adventure

Hehee, eipä toi edellinen postaus mihinkään jatku, koska mä nyt jäin jankkaamaan tuota reissua mielessäni ja arvata saattaa mitä siitä seurasi. Eli maaliskuun puolenvälin aikoihin tää tyttö lähteekin lennellen Meksikoon :D Kivan spontaaneja nää mun ratkaisut! Tosin onhan tuohon matkaan vielä aikaa hurjasti eli ei siinä mielessä kovin äkkipikaista, mutta siis ratkaisu lähdöstä tuli vähän yllättäen ;)

Eli päätin lähteä Gap Adventuresin matkalle "Mayan Adventure". Tässä vielä tietoa matkasta:
  • 22 päivää
  • kiertelyä Meksikossa, Belizessä ja Guatemalassa
  • ajankohta: 17.3.12-7.4.12
  • lennot Hki-Cancun-Hki (KLM): 16.3.12 ja 9.4.12 (reissu päättyy Playa del Carmeniin, mut siitä on lyhyt matka Cancuniin, joten kannatti ottaa sinne lennot)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti