Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.tiistai 16. elokuuta 2011

Afrikan kiertomatka: haaveilua

Liekö olen ikinä kirjoittanut tänne aiemmin, että olen katsellut erästä Afrikan kiertomatkaa Gap:n järjestämänä jo tosi kauan (jo ennen Thaimaan matkaakin siis pohdiskelin tuota vaihtoehtoa). No joka tapauksessa nyt se taas palasi mieleeni ja oon taas lueskellut matkakuvausta, etsinyt halpoja lentolippuja sekä ylipäänsä pohtinut, voisinko lähteä kyseiselle reissulle. Ehkä ensi keväänä? Olis taas vähän kalliimpi reissu, mutta toteutettavissa uskoisin.

Reissu alkaa Kapkaupungista, Etelä-Afrikasta, ja jatkuu siitä kohti Sansibaria Tansaniaan. Matkalla vieraillaan useissa Afrikan maissa noiden lisäksi: Namibiassa, Botswanassa, Malawissa ja Sambiassa. Matkan kesto 35 päivää ja matkaa taivalletaan overland truck:lla eli miten ton nyt suomentaisi? No mutta siis tän tyyppinen rekka:
Reissun voisi tehdä myös toisinpäin eli alkaen Sansibarilta ja päättyen Kapkaupunkiin, mutta mun mielestä toistepäin ois parempi. Sais taas pitkän reissun jälkeen rentoutua lopuksi rannoilla ja nautiskella :) No, anyway...pitää rueta harkitsemaan asiaa vakavasti :P

Cape Town to Zanzibar Overland

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti