Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Reilu 2kk matkaan!

Matka lähestyy "uhkaavasti" ja vielä ois pari kuukautta aikaa uusiin kokemuksiin :) Gapin reissulle on viisi paikkaa enää jäljellä ja eiköhän ne loputkin vielä mene kaupaksi, eli porukka alkaa olla hiljalleen kasassa. Paitsi että en tietenkään tiedä yhtään, että mimmonen porukka :D Mutta se on toisaalta aika hauska juttu. Kaikki on pitkälti samassa pisteessä (paitsi jos matkalla on paljon pariskuntia tai joku kaveripoppoo) joten avoimuutta ja rentoa meininkiä tarvitaan puolin jos toisin!

Mulla on nyt talvilomaviikko meneillään ja palailin tänään Helsingistä, missä olin moikkaamassa ihanaa ja suloista kummipoikaani :) Nyt sitten loppuviikko kotosalla ja huomenna voisi jopa harkita ostoksille menoa. Pitäis löytää jotkut kivat, hengittävät caprihousut, joilla voisi tallustella mm. temppelialueilla. Polvet ja olkapäät pitäisi kai olla peitossa. Hartioille voi kietaista vaikka huivin, mutta housut tartteisin. Voisipa samalla jopa piipahtaa vihdoin ja viimein siellä Pohjolalla ja työterveydessä.

Näillä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti