Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Etelä-Thaimaassa tulvii

Olispa hiukan ikävää olla tällä hetkellä eteläisessä Thaimaassa lomamatkalla. Siellä on satanut rankasti ja tulvinut ihan urakalla. Turistit ovat jääneet jumiin saarille, koska tulvien takia myös teitä on poikki ja useita lento- ja laivavuoroja on peruttu. Tulvat ovat vaatineet 15 uhria :( Toivottavasti tilanne alkaa rauhoittumaan mahdollisimman pian!

Eteläisessä Thaimaassa rankkasateita, tulvia ja korkeita aaltoja
Rankkasateet ja tuulet vaikeuttavat merkittävästi lentoliikennettä Nakhon Si Thammaratiin ja Koh Samuille. Myrskyaallokko ja sateet ovat vaikeuttaneet myös Thaimaan lahden eteläisten saarten, kuten Koh Samuin, Koh Pha Ngan ja Koh Taon ja mantereen välistä veneliikennettä. Sateet hidastavat myös Bangkokista etelään kulkevaa junaliikennettä.
Rankkasateiden ennustetaan jatkuvan lähipäivinä. Mahdollisiin tulviin tulee varautua seuraavissa provinsseissa: Chumphon, Surat Thani, Nakhon Si Thammarat, Phatthalung, Ranong, Phang-nga, Phuket, Krabi, Trang ja Satun. (Suomen suurlähetystö, Bangkok)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti