Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.tiistai 22. maaliskuuta 2011

7 viikkoa lähtöön! Bikinikuntoa kohti? Jep jep

Reissulla ei ole enää paikkoja jäljellä! Lähtö lähenee hitaasti, mutta varmasti! Viikot menee nopsaan töissä käydessä ja ne vähäiset vapaapäivät menee vuorostaan yöt kukkuen, päivät nukkuen. Kummallista tämä meikäläisen elämä. Viimekin "yönä" menin vasta aamulla nukkumaan ja nukuinkin sitten koko kauniin kevätpäivän. Saiskohan sitä tehtyä tälle elämälle oikeasti jotain?

Totesin myös yöllä astuessani vaa'alle, että en ole ikinä painanut näin "paljoa". Paino sinällään on mulle ihan yks ja sama, mutta kun tuntuu kertyvän tuohon mahaan kaikki ja sitten on lisäksi ainainen ähky-olo. Bikinikunnossa ei siis olla, mutta jos nyt ottais itteensä niskasta, niin vielä ehtis jotain ehkä tehdä!? Jos ruppeis vaan syömään hyvin eikä mättäis isoja annoksia monta kertaa päivässä. Harmi kun en oo oikein kasvis-ihminen, mutta kyllä tätä turvotusta ois kiva saada vähän pois! Olokin ois paljon kivempi ja kevyempi. Mun on vaan niin hankala kieltäytyä hyvästä ruuasta. Niin joo ja aikoihin en oo liikkunu kuin töissä. Pitäiskö hiljalleen ottaa pyörä alle ja pyöräillä töihin? No tottakai pitäisi, mutta helpommin sanottu kuin tehty.

Oho, menipä paasaukseksi ja vähän ohi aiheenkin ;)

Tänään tulostelin tärkeitä papereita matkalle. Tulostettu: e-ticket lennoille, hotellin varausvahvistus ja ajo-ohjeet, sekä vakuutus-todistus.

Muistettavana vielä Gap:n voucher (maksutodiste), jonka pitäisi ilmestyä Gapille pari viikkoa ennen matkaa eli MUISTA TULOSTAA VOUCHER! Lisäksi pitää tulostaa matkan tiedot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti