Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 10. maaliskuuta 2011

Vakuutusasiat kunnossa

Vihdoinkin sain selviteltyä Pohjolasta, että miten tuo mun Easy-vakuutukseen kuuluva matkavakuutus käy Gapin ehtoihin. Ja hyvinhän se käy! Ihan loistavaa ettei tartte enää asiaa "murehtia" ja ei tartte mitään muuta vakuutusta enää ottaa siihen rinnalle. Nyt vaan odottelen, että saan englanninkielisen todistuksen siitä, että vakuutukseni kattaa tarvittavat asiat. Vakuutuskortti multa toki löytyy, mutta pitää kuitenkin todistaa asia vielä Thaimaassa matkaoppaalle, joka liikkuu mukanamme reissulla. Lisäksi totesin lueskeltuani papereita, että mulla on näköjään matkatavaravakuutuskin - en muistanut ollenkaan. No, samapa tuo, vaikka alunperin aattelin etten sitä tarvitse. Mutta eipä tuo mitään haittaakaan, kun on kerran voimassa :D

Työterveydessäkin pistäydyin ja työterveyshoitajan pitäisi soittaa huomenna, että voiko lääkäri kirjoittaa mulle reseptin vai pitääkö mun mennä tuonne matkailijoiden rokotuskeskukseen pyytelemään sitä. Asia selvinnee siis huomenna.

Kaiken kaikkiaan siis varsin hyvä päivä. "Huolia" taas vähän vähemmän. Miten nää asiat tuppaa jäädä roikkumaan? Laiskuuttako? :D Vaatekaupoille en enää jaksanut, mutta hyvä että jotain sain hoidettua.

Maanantaina lähtee balanssimaksu matkasta luottokunnalle. Heippa 860€! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti