Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 10. lokakuuta 2013

Köpis-syyslomareissu lähestyy

Syksy on hurahtanut vauhdilla lokakuuhun ja nyt ollaan jo kolmen päivän päässä Kööpenhaminaan lähdöstä! Vielä olis kolme työvuoroa tekemättä, lauantaina töitten jälkeen pakkailua ja sitten illasta ajellaan Vantaalle yhdeksi yöksi. Sunnuntaina aamupäivällä lähtee lento ja viuh, reissun päälle ja katselemaan uusia paikkoja :)

Hotellimme on Carlton Hotel Guldsmeden:

Tämä ympäristöystävällinen boutique-hotelli sijaitsee trendikkäällä Vesterbron alueella noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Kööpenhaminan Tivolista ja päärautatieasemalta. Yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa on ilmainen Wi-Fi ja taulu-tv.

Carlton Hotel Guldsmedenin kaikissa huoneissa on persialaisia ​​mattoja, alkuperäisiä taideteoksia ja pylvässänky untuvapeitteineen. Moderneissa kylpyhuoneissa on luomusampoota, -saippuaa ja -voiteita. Joissakin huoneissa on 27-tuumainen iMac, joka toimii myös televisiona ja multimedialaitteena.

Carlton Guldsmedenin kodikkaassa kahvilaloungessa on yhteisiä parvekkeita ja baari. Pelkistä luomutuotteista valmistettu buffetaamiainen tarjoillaan käsinmaalatuista meksikolaisastioista.

Aamiaista ei otettu, koska se on aika hintava, mutta voihan olla, että jonain aamuna ostetaan se sitten erikseen tai sitten lähdetään hyvien yöunien jälkeen aamupäivisin tallustelemaan jonnekin ja napataan jotain pientä aamupalaa matkalta :) Noi luomuhässäkät ei nyt oo mikään meidän juttu varsinaisesti, mutta eipä ne mitään haittaakaan! Sisustukseltaan hotelli näyttää viihtyisältä ja vaikka edullisemminkin olisi voinut majoittua, olen tyytyväinen tähän valintaan. Varauksen tein jälleen kerran Booking.comin kautta. Viihtyisyyden lisäksi valintaan vaikutti hotellin sijainti ja hyvät arvioinnit kävijöiltä. Ne kertoo yleensä aika paljon ja ovat mielestäni aiempien reissujen kokemuksella myös pitäneet hyvin paikkaansa.

Pikkuveli tulee reissumme ajaksi huolehtimaan kissasta ja kirjoittelinkin veljelle äsken vähän hoito-ohjeita :D Lentoliput ja hotellin englanninkielinen varausvahvistus tulostettu. Ei muuta kuin menoksi..pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti